Varna vožnja - voznik začetnik A kategorija

Voznik začetnik -A kategorija

Namen treninga varne vožnje za motoriste je spoznavanje kritičnih situacij, ki jih lahko simuliramo le na Centru varne vožnje.

Za podaljšanje vozniškega dovoljenja je potrebno opraviti program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov motoristov. Ta ni enak navadnemu tečaju varne vožnje, temveč je prilagojen vam novim motoristom.

Kdaj na trening, da ne poteče vozniško dovoljenje?

Vozniško dovoljenje se ti je izdalo do dopolnjenega 21 leta starosti oz. 2 – dve leti po prvi pridobitvi vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil A2 ali A. Vozniško dovoljenje se podaljša, ko voznik opravi program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov za eno izmed kategorij A2 ali A.

IZVAJANJE TEČAJEV

Tečaji se izvajajo za skupine do 8 oseb. V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se trening prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

Obstoječi trening varne vožnje za motoriste je namenjen prav vsakomur, ne glede na spol, starost in ne glede na vozniške izkušnje posameznikov. Na treningu boste spoznali številne nasvete kako se lahko z vašim motornim kolesom varneje podate na cesto ter v vožnji uživate.

Udeleženci trening opravljajo z lastnimi motorji.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na:
tel:041 627 162 ali nam posredujte e-mail: [email protected].